2013 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLAMA PLATFORMU KONYA İL MÜFTÜLÜĞÜ HACIVEYİSZADE TOPLANTI SALONUNDA YAPILDI

kd platform2013 1 480x350 14-20 Nisan 2013 tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası İstişare Toplantısı, 14 Şubat Perşembe günü İl Müftü Vekili  Dr. Hamza  KÜÇÜK başkanlığında yapıldı.

Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Yusuf ARIKAN,

Konya Büyük Şehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı, İlçe Müftüleri, İlçe Belediyeleri temsilcileri, Konya Sivil Toplum Kuruluşları İcra Heyeti Başkanı, Sendikal temsilcileri, Din Görevlileri Derneği ve diğer kuruluşlardan birer temsilci katıldı

Bu yılki Kutlu Doğum Programı çerçevesinde işlenecek konunun, Diyanet İşleri Başkanlığınca “Hz. Peygamber ve İnsan Onuru" olarak belirlendiğini açıklayan İl Müftü Vekili Dr. Hamza  KÜÇÜK , geçen yıl kutlama programlarında gündeme alınan programların hepsinin gerçekleştirildiğini, Kutlu Doğum Haftasında özel çıkarılan derginin ücretsiz olarak yurt içinde ve yurt dışında dağıtıldığını, oldukça fazla olumlu tepki aldıklarını belirterek bu yıl da  İlahiyat fakültesi ve Selçuk Eğitim Fakültesinin katkılrıyla  “Hz. Peygamber ve İnsan Onuru konusunun işlenerek çıkarılacak derginin de ücretsiz halka dağıtılacağını bu konuda resmi kurum ve kuruluışların ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarının önemli olduğunu söyledi. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri konusunda davetlilerin tekliflerinin alındığı toplantıda "Kutlu Doğum Haftası Kutlamarını yürütme Kurulu seçimi yapılarak bu kurulun bir hafta sonra tekrar toplanması kararıyla toplantı sona erdi. (Hamza Küçük)

kd platform2013 2 480x350kd platform2013 3 480x350kd platform2013 3 480x350kd platform2013 4 480x350kd platform2013 5 480x350