Konya AİRB Görevlilerine Seminer

AİRB görevlilerine seminer 3Konya İl Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen merkez ve ilçe bürolarında görev yapan vaiz, Kur’an Kursu öğreticisi ve imam-Hatiplere yönelik bilgi alışverişi ve tecrübe paylaşımı şeklinde olan KTO Karatay Üniversitesi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet alanında öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Muhsin YILMAZÇOBAN’ın “Aile İçi İletişimin Yeni Dili” konulu seminer 20 Aralık 2012 tarihinde Konya İl Müftülüğü seminer salonu’nda yapıldı.

Seminerde açılış konuşmasını Konya İl Müftüsü Şükrü ÖZBUĞDAY yaptı. ÖZBUĞDAY, konuşmasında, ailenin öneminden bahsederek özellikle aile irşat ve rehberlik bürolarının aileye çok olumlu katkılarda bulunduğunu ifade etti. YILMAZÇOBAN, modern dünya hayatı karşısında ailenin eski önemini kaybettiğini bu nedenle aileye destek olmamız gereğinden bahsetti.

Seminer sonunda İl Müftü Yard. Dr. Hamza KÜÇÜK tarafından, Yard. Doç. Dr. Muhsin YILMAZÇOBAN’a kitap hediye edildi.(H.Küçük) AİRB görevlilerine seminer 2AİRB görevlilerine seminer 5AİRB görevlilerine seminer 1

Siteiçi Arama
Kurum İçi Duyurular

HUTBELER

Başkanlığımızın yeni uygulamasına göre 2014 yılı itibariyle hutbeler, İl Müftülüğünce DHYS sistemine yüklenip Başkanlıkça onaylandıktan sonra İl Müftülüğü web sitesine yüklenecektir. Görevlilerimizin en geç Perşembe günü siteyi ziyaret etmeleri gerekmektedir.