AİLE AKADEMİSİ-III

akademi3 3Konya İl Müftülüğü Aile İrşad ve Rehberlik Bürosunca tertip edilen 'AİLE AKADEMİSİ “ adlı birinci grup proje çalışması  05.12.2012 Çarşamba günü Konya İl Müftülüğü Hacıveyiszade seminer  salonunda tamalandı.

Grubun bu haftaki konuşmacıları, Uzman Psikolog Seher KÜMÜŞ, Merkez Vaizi Nefise EŞİT ve Din Hizmetleri Uzmanı Esra BÜLBÜL İDİ. KÜMÜŞ, konuşmasında, aileyi ayakta tutan değerlerden bahsetti. Eşit ise ailede dini değerlerden söz ederek dini konularda taviz vermememiz gerektiğine işaret etti. BÜLBÜL de İslam’a Göre Sağlıklı Bir Aile hayatından bahsederek ailede işlenen bazı haram ve yasak şeyler konusunda bilgiler verdi.

Aile Akademisinin yeni grupla çalışması 19.12.2012 Çarşamba günüdür. Tüm Konya halkımız davetlidir.

akademi3 2akademi3 4akademi3 5akademi3 6akademi3 7

Siteiçi Arama
Kurum İçi Duyurular

HUTBELER

Başkanlığımızın yeni uygulamasına göre 2014 yılı itibariyle hutbeler, İl Müftülüğünce DHYS sistemine yüklenip Başkanlıkça onaylandıktan sonra İl Müftülüğü web sitesine yüklenecektir. Görevlilerimizin en geç Perşembe günü siteyi ziyaret etmeleri gerekmektedir.