AİLE AKADEMİSİ-II

aile akad II 3Konya İl Müftülüğü Aile İrşad ve Rehberlik Bürosunca tertip edilen 'AİLE AKADEMİSİ “ adlı proje çalışması  14.11.2012 Çarşamba günü Konya İl Müftülüğü Hacıveyiszade seminer  salonunda başladı. Aile Akademisi’nde her hafta alanında uzman kişiler tarafından seminerler verilecektir.

21.11.2012 Çarşamba günü Konya İl Müftülüğü Uzman Vaizi Ayşe Betül Balıkçı, katılımcılara “ İslam’da Aile ve Ailede Eşlerin Birbirlerine Karşı Görev ve Sorumlulukları” konulu bir seminer verdi. Seminer sonunda katılımcıların sorularına cevaplar verildiği gibi aynı zamanda bir hafta sonra işlenmesini istedikleri hanımlarla veya aile hayatıyla ilgili özel konular hakkında kendilerinden bilgiler alındı. Seminerlerimiz devam etmektedir. Tüm halkımız davetlidir.

28.11.2012 Çarşamba günü Uzman Psikolog Seher KÜMÜŞ, Aile içi mutluluğu artıracak formüller verdi. Aynı zamanda çocuk eğitimine de değinen Kümüş, hem aile içi iletişim hem de çocuk eğitimi konusunda eğitim almanın önemi üzerinde durdu.

Kümüş’ün seminerinin ardından Konya İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Esra BÜLBÜL, aile mahremiyetinde dikkat etmemiz gereken hususlardan ve özellikle de aile içinde işlenen bazı haram ve yasak uygulamalardan bahsederek bu konuda bilinçli olmamız gerektiğinden bahsetti.  Seminerlerimiz devam etmektedir. Kanouyla ilgilenenlerin katılmı beklenmektedir.

aile akad II 2aile akad II 4