AİLE AKADEMİSİ-I

aileakademis 5Konya İl Müftülüğü Aile İrşad ve Rehberlik Bürosunca tertip edilen 'AİLE AKADEMİSİ “ adlı proje çalışması  14.11.2012 Çarşamba günü Konya İl Müftülüğü Hacıveyiszade seminer  salonunda başladı. Aile Akademisi’nde her hafta alanında uzman kişiler tarafından seminerler verilecektir.

İlk hafta Uzman Psikolog Seher KÜMÜŞ’ün katıldığı seminerde, KÜMÜŞ, “ Aile içi mutluluğu artıran faktörlerden bahsetti. Doğru nefes almanın önemine de değinen KÜMÜŞ, sağlıklı yaşamın da ipuçlarını verdi.

Program sonunda Konya İl Müftü Yardımcısı Dr. Hamza Küçük de, Konya İl Müftülüğü Aile İrşad ve Rehberlik Büromuz tarafından devamlı seminerler verildiğini böylece aile içi geçimsizliklerinin giderilmesi açısından bu seminerlerin çok faydalı olduğunu ifade etti.

Aile akademimiz, ilerleyen zamanlarda da devam edecektir. Kanouyla ilgilenenlerin katılmı beklenmektedir.

aileakademis 2aileakademis 1aileakademis 3aileakademis 4aileakademis 6