Web Sitesi                          : Yok
e-mail adresi                      :  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Telefon                               : 332 834 0265
Fax                                     : 332 834 0266
Adres                                 : Güngören Mh.Konya Sk. No:110 42800 Kadınhanı/KONYA
İlçe Müftüsü                      : Osman  ASLAN
İlçe Vaizi                           : Yok
Şef                                     : Yok
İmam Hatip                       : 85
Müezzin Kayyım              : 11
Kur’an Kursu Öğreticisi   : 12
Memur                              : 2
Şoför                                 : 1
Hizmetli                            : 1
Toplam  Personel             : 113

OSMAN ASLAn

Osman  ASLAN      Kadınhanı İlçe Müftüsü

ÖZ GEÇMİŞ

1974 yılında Afyonkarahisar İli Bolvadin İlçesi Güney Köyü’nde doğdu. 1980 yılında Güney Köyü İlköğretim Okulu’nda başlayan ilkokul serüvenini 1985 yılında Bolvadin Kemalettin Sami Paşa İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Akabinde 1985 yılında girdiği Bolvadin İmam-Hatip Lisesi’nden 1992 yılında mezun oldu. Aynı yılın Haziran ayında Çobanlar İlçesi Akkoyun Köyü’nde asker yerine vekil İmam-Hatip olarak resmi görevine başladı. 1992  Ağustos ayında açılan İmam-Hatiplik sınavına Şanlı Urfa İlinde girerek başarılı oldu ve Harran İlçesi Bilgili Köyüne açıktan  İmam-Hatip olarak atandı. 1992- 2000 yılları arasında Bilgili Köyü, Harran İlçe Merkezi, İmam Bakır, Tahılalan, Koyunluca, Tantana köyleri ile Urfa Merkezinde çeşitli camilerde görev yaptı. 1995 yılında başladığı Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesindeki Lisans Eğitimini 2000 yılında bitirdi. Aynı yıl Emirdağ İlçesi Güveçci Köyü’ne İmam-Hatip olarak naklen atandı. 2000 yılı Ekim ayında Erzurum Eğitim Merkezi için yapılan uzun süreli İhtisas Kursu sınavını kazanarak başladığı hizmetiçi eğitim kursunu 2003 yılı Nisan ayında başarıyla bitirdi. Mezuniyet sonrası çekilen kur’a ile Afyon İli Çay İlçesine vaiz olarak atandı. Aynı yıl açılan görevde yükselme sınavını kazanarak Kars İli Sarıkamış İlçesine Müftü olarak atandı. 2003-2006 yılları arasında Sarıkamış İlçe müftülüğünü sürdürdü. Buradan Afyonkarahisar İli Bayat İlçe müftülüğünde atandı. 01/10/2012 tarihinden beri Konya İli Kadınhanı İlçe Müftüsü olarak görev yapmaktadır.

Yüksek Lisansını Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Tefsir Bölümünde tamamlayan ve aynı yerde, aynı alanda halen Doktora programına devam etmekte olan Osman ASLAN, evli ve 4 çocuk babasıdır