Web Sitesi                             :----
 e-mail Adresi                        :Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Telefon                                  :0332.7556780
Fax                                         :0.332.7556273
Adres                                     :Selimiye Mah.Muhsin Yazıcıoğlu Cad.NO:17 Karapınar
İlçe Müftüsü                         : 1
İlçe Vaizi                               : 1
Murakıp                                 :--
Şef                                         :---
İmam-Hatip                          :77
Müezzin-Kayyım                   :15
Kur’ an Kursu Öğreticisi       :20
Memur                                    :--
V.H.K.İ                                   :3
Şoför                                      :1
Hizmetli                                 :1
Bekçi                                      :--
Toplam Personel                  :119

kadirdemirlen

Kadir DEMİRLENK -  Karapınar İlçe Müftüsü

Konya-Taşkent-Balcılar’lı. 1975 Yılında Karaman’da doğdu. İlkokulu Konya’da 1985 yılında bitirdi. Aynı yıl Uluırmak Nuraniye Kur’an Kursuna başladı ve 1988 yılında hafızlığını tamamladı. Konya İmam Hatip Lisesini 1994 yılında bitirip aynı yıl İlahiyat fakültesini kazandı. 1997 yılında Konya’nın Ereğli ilçesinde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 2000 yılında Selçuk Üniversitesi İlahiyat fakültesini bitirip Kelam Bilim Dalında yüksek lisansa başladı. 2003 yılında ‘Kur’an Düşüncesinin Bazı Temel Unsurları’ isimli tezle yüksek lisansını tamamladı. 2000 yılında Selçuk Eğitim Merkezine kursiyer olarak başladı ve 2003 yılında ‘İslam Düşüncesinde Akıl Vahiy İlişkisi’ teziyle 10.dönem olarak mezun oldu. Bu arada değişik hocalardan özel dersler aldı. 2003-2005 yıllarında Konya’nın Hadim ve Kadınhanı ilçelerinde vaiz olarak görev yaptı. 2006 yılında askerliğini yaptı. 2005-2008 yıllarında Tunceli-Hozat İlçesinde, 2008-2014 yıllarında Niğde- Altunhisar ilçesinde İlçe Müftüsü olarak görev yaptı. 10.10.2014 de Konya-Karapınar İlçe Müftülüğüne başlayan Kadir DEMİRLENK halen bu görevine devam etmektedir. Arapça ve İngilizce bilmektedir. Evli olup dört çocuk babasıdır.

eyvah eyvah izle