8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle "İslam'da Kadın Hakları" Konulu bir  panel Düzenlendi

8_mart2012_1

8 Mart 2012 yılı Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Konya İl Müftülüğü Aile İrşad ve Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen "İslamda Kadın Hakları " konulu panel, Konya Merkez vaizleri Halide KILIÇ ve Seval DURGUT'un  sunumuyla, 8 Mart Perşembe günü saat 14.00'te Konya İl Müftülüğü Hacıveyiszade toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcısı Dr. Hamza KÜÇÜK'ün sunumuyla panelin açış Konuşmasını yapan İl Müftüsü Şükrü ÖZBUĞDAY, Kuran ve hadislerde İslam dininin cinsler arasında farkı gözetmediğini, yanlışların farklı geleneklerden kaynaklandığını ifade etti.

İlahi korosunun sunumuyla yapılan Panel de konuşan Merkez vaizleri İslamda Kadın Haklarının neler olduğunu anlattılar.

8_mart2012_28_mart2012_5

8_mart2012_38_mart2012_4